PIZZERIA LA PIAZA

PIZZERIA LA PIAZA Voor de lekkerste pizza en shoarma

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 940 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria La Piaza. Meer weten? Ontdek meer

22 sep 2022 om 22:18 Goed gegeten! Pizza was lekker, shoarma ook!
19 sep 2022 om 21:49 Betaald veelste veel voor het eten wat je krijgt. En shoarma en patat was net zo slap en niet lekker.
17 sep 2022 om 11:03 bezorging duurde lang maar met een goede reden vriendelijke pizzabakker kwam het eten brengen de pasta was heerlijk zeker voor herhaling vatbaar
9 sep 2022 om 20:17 Snelle bezorging Eten was lekker warm
25 aug 2022 om 20:12 netjes op tyd ondanks verzoek patat goed door te bakken wederom vies vet en slap. bezorger waarschijnlijk last van de warmte (begrijpelijk)maar kon geen fatsoenlijk woord uitbrengen Eten viel letterlijk op de vloer.
20 aug 2022 om 14:14 Er werd gebeld dat er geen riculusla was maar het zat toch op de pizza?????
18 aug 2022 om 20:03 Bezorger bellen en hard op deur bonzen vervolgens ongeïnteresseerd en zonder kijken 2 pizza’s in mn handen drukt. Pizza 4 kazen met salami besteld maar is zonder salami geleverd met een laag kaas waar je bij het kijken al overgewicht van krijgt.
11 jul 2022 om 22:17 De meest onappetijtelijke Carbonara die ik ooit gegeten heb. En Hot Wings, die niet hot waren, maar meer vet dan oliebollen. En teleurstelling op alle fronten.
29 jun 2022 om 20:12 Ik kreeg verkeerde pizza heb aangegeven ivm allergie geen champions en peper. Zat peper op de pizza. Daarna nieuwe pizza gehad. Was alleen al best laat.
29 jun 2022 om 18:43 Bij de bestelling had ik ook Fanta besteld, zijn ze vergeten te bezorgen. Heb ik dus niet ontvangen. Ook was de helft van de maaltijd gelekt in de tas. Alles zat onder de saus.
3 jun 2022 om 23:00 Bezorging was vlot en ruim binnen de tijd. Pizza Gorgonzola met kip was lekker. Ik had extra gorgonzola erbij besteld, maar kreeg knoflooksaus. De extra uien, vond ik geen 2 euro waard. Het midden van pizza was heel zacht en slap.
31 mei 2022 om 23:17 Hadden een pizzabol italiono besteld, dit was gewoon een groot pita broodje met 1 plak kaas, 2plakjes salami en 3 plakjes chorizo. Vroeg om rauwkost apart, die waren ze vergeten. Had gebeld na 20 a25 min kwam iemand eindelijk een bakje rauwkost breng