PIZZERIA LA PIAZA

PIZZERIA LA PIAZA Voor de lekkerste pizza en shoarma

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 922 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria La Piaza. Meer weten? Ontdek meer

11 mei 2022 om 22:36 Top,lekker
4 mei 2022 om 7:47 De pizza hawaii had bedorven (?) ananas erop... en de pizza's waren koud.
3 mei 2022 om 20:03 Bezorging was 20 min later dan gehoopt en dat vond ik een beetje raar omdat ze om de hoek zitten en wij hadden een pizza met ham en champions gevraagd we kregen er geen ham op de beetje jammer
27 apr 2022 om 20:25 Jammer dat we pennen als pasta kregen terwijl ik vroeg om macaroni.
20 apr 2022 om 23:12 Eten was half uur te vroeg. Hadden om 21:00 gevraagd maar het was er al rond 20:30 waardoor het eten koud was toen we thuis kwamen.
2 mrt 2022 om 20:35 Pizza was lekker de rest was nix Eerste keer besteld geen tweede keer meer
26 feb 2022 om 19:20 17:15 levertijd, uiteindelijk 18:45 bezorgd. Pasta wel lekker.
11 feb 2022 om 19:57 Top eten en super service! Altijd lekker en warm eten!
5 feb 2022 om 20:29 Altijd goed te eten bij hen vandaan. Zou 57 minuten duren maar toen er nog 40 minuten waren te gaan volgens thuisbezorgd stond de bezorger al voor de deur. Alle pizza's precies zoals aangegeven. Toppers
21 jan 2022 om 13:58 Duurt wel lang! Kaas was taai
1 jan 2022 om 20:54 Pizza was helaas lauw en de doos zat ook niet goed dicht…
26 dec 2021 om 1:09 De pizza was opzich lekker al had ik dus de verkeerde besteld. De pizza peperoni bleek vegetarisch te zijn zonder dus peperoni. Het leek er niet eens op. Zou persoonlijk de naam aanpassen.